Il presente sito web ed i suoi partner utilizzano i cookie per migliorare la tua esperienza di navigazione. Navigando comunque in albergolarosettachiusi.com acconsenti al loro uso. Per informazioni X
Albergo la Rosetta ChiusiTelefoontje 0578 20077

Home - Foto - Waar zijn
Contacten - News - Accessibilità


italiano - english - espanol - français - deutsch - pусский - nederlands

Kenmerken

De structuur ligt op 150 meter van het treinstation van waaruit u snel de belangrijkste steden van Toscane, Lazio en Umbrië kan bereiken; een handige busdienst verbindt ons ook naar het schilderachtige omliggende dorpen, naar de berg Amiata, de Val d'Orcia, de meren van Chiusi en Trasimeno.
milieu, geschiedenis, gastronomie en wellness-toerisme is altijd geweest karakteristieke kenmerken van ons land, dat zal u verrassen met hun gastvrijheid en vriendelijkheid, een verblijf om te onthouden en delen met familie en vrienden Vs ..
in het hotel, volledig gerenoveerd in 2018, zult u een schone en vriendelijke omgeving, door een familie gerund vinden voor drie generaties, zullen wij tot uw kom alles op orde om uw verblijf ontspannen en comfortabel te maken. Airconditioning, wi-fi en ontbijtservice zijn enkele van de aangeboden diensten aan onze. klanten, en de mogelijkheid om gratis onderdak voor fietsen en motorfietsen en een serviceovereenkomst garage op 100 meter van ons hotel.

Albergo la Rosetta via Mameli, 53
53043 Chiusi Scalo (Siena)
Partita iva 01478140526 - Cookie policy